Appartement te koop in Marbella / Spanje #44775

€ 620.000 € 628.000
Appartement te koop in Marbella BELANGRIJKSTE KENMERKEN: Aerothermische airconditioning en verwarming, lift, tropische tuinen en twee zwembaden, overstromingssensoren, wasruimte, ondergrondse garage en berging, conciërge / 24 uur en instapklaar. Gilmar in Puerto Banus biedt te koop deze mooie en ruime begane grond in Urbanización Alminar II, in Nueva Andalucía. Het appartement is gelegen in een prachtige, omheinde gemeenschap met een conciërge en 24-uursbeveiliging. Gebouwd in 2019, heeft het prachtige tropische tuinen en groene gebieden met palmbomen in al zijn gebieden, een groot meer met een mooie brug en een comfortabele ruimte voor familiereünies of vergaderingen, een kinderbad en een ander zwembad gelegen in iets meer privé Oppervlakte.  Het is een prachtige woonwijk in Nueva Andalucía nabij de Avenida del Prado met alle voorzieningen en een veelvoud aan internationale restaurants in de omgeving. Het appartement is gelegen op een bevoorrechte locatie in de woonwijk die is verdeeld in een ruime woon-eetkamer met toegang tot een grote hoekporch met een tuin op het zuiden en directe toegang tot een rustig zwembad met tuinen. Het is van 's middags tot 's middags licht. Moderne open keuken naar de woonkamer met wasruimte, 1 grote slaapkamer suite met toegang tot de veranda aan de buitenzijde, en nog twee slaapkamers, waarvan één met een terras en die een gemeenschappelijke badkamer delen. Het huis heeft prachtige kwaliteiten en is met veel smaak ingericht. Het omvat een ondergrondse garageruimte en een berging. Een uitstekend, bevoorrecht huis in zijn woonwijk vanwege de locatie en kenmerken, in het hart van de Golfvallei, naast de meest prestigieuze golfbanen in Marbella en op slechts 5 minuten van Puerto Banús, Marbella. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44775
Prijs
€ 620.000
Type woning
Appartement
Plaats
Marbella
Wijk
Nueva Andalucia
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
235m²

Appartement te koop in Marbella

BELANGRIJKSTE KENMERKEN: Aerothermische airconditioning en verwarming, lift, tropische tuinen en twee zwembaden, overstromingssensoren, wasruimte, ondergrondse garage en berging, conciërge / 24 uur en instapklaar. Gilmar in Puerto Banus biedt te koop deze mooie en ruime begane grond in Urbanización Alminar II, in Nueva Andalucía. Het appartement is gelegen in een prachtige, omheinde gemeenschap met een conciërge en 24-uursbeveiliging. Gebouwd in 2019, heeft het prachtige tropische tuinen en groene gebieden met palmbomen in al zijn gebieden, een groot meer met een mooie brug en een comfortabele ruimte voor familiereünies of vergaderingen, een kinderbad en een ander zwembad gelegen in iets meer privé Oppervlakte. 

Het is een prachtige woonwijk in Nueva Andalucía nabij de Avenida del Prado met alle voorzieningen en een veelvoud aan internationale restaurants in de omgeving. Het appartement is gelegen op een bevoorrechte locatie in de woonwijk die is verdeeld in een ruime woon-eetkamer met toegang tot een grote hoekporch met een tuin op het zuiden en directe toegang tot een rustig zwembad met tuinen. Het is van 's middags tot 's middags licht. Moderne open keuken naar de woonkamer met wasruimte, 1 grote slaapkamer suite met toegang tot de veranda aan de buitenzijde, en nog twee slaapkamers, waarvan één met een terras en die een gemeenschappelijke badkamer delen. Het huis heeft prachtige kwaliteiten en is met veel smaak ingericht. Het omvat een ondergrondse garageruimte en een berging. Een uitstekend, bevoorrecht huis in zijn woonwijk vanwege de locatie en kenmerken, in het hart van de Golfvallei, naast de meest prestigieuze golfbanen in Marbella en op slechts 5 minuten van Puerto Banús, Marbella.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • 24 uur bewaakt
 • Airconditioning
 • Concierge
 • Dichtbij voorzieningen
 • Garage
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Lift
 • Ondergronds parkeren
 • Opslagruimte
 • Orientatie Zuid
 • Parkeerplaatsen
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand
 • Waskamer