Bungalow te koop in Málaga / Spanje #38088

€ 585.000
Unieke project van exclusieve herenhuizen Bungalow met drie en vier slaapkamers met een spectaculair uitzicht op zee, een eigentijdse bouwstijl en de nieuwste technologie in huis. Deze luxe eigendommen bieden goed verdeelde binnenruimtes waar het woongedeelte, het eetgedeelte en de volledig ingerichte keuken met ontbijtbar opgaan in een leefruimte die het uitzicht maximaliseert van driedubbele vloer- tot plafonddeuren en ramen. De verbinding tussen buiten- en binnenruimte is naadloos met royale overdekte en onoverdekte terrassen - de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de golfbaan en de zuidwestkust van de Middellandse Zee.  Elk van de woningen is afgewerkt met een zeer hoge standaard, passend bij een eigendom van dit kaliber met porseleinen vloeren en neutrale tinten en texturen, waardoor de eigenaar de ruimte kan personaliseren om de perfecte woonomgeving te creëren. Ruime slaapkamers profiteren van inbouwkasten. De master suite heeft een inloopkast en een mooie eigen badkamer. Buiten verzorgde tuinen omhullen een privézwembad in sommige panden - een plek om af te koelen na een partijtje tennis of een dag op de golfbaan. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#38088
Prijs
€ 585.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Málaga
Wijk
Cala de Mijas
Provincie
Málaga
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
144m²

Unieke project van exclusieve herenhuizen

Bungalow met drie en vier slaapkamers met een spectaculair uitzicht op zee, een eigentijdse bouwstijl en de nieuwste technologie in huis. Deze luxe eigendommen bieden goed verdeelde binnenruimtes waar het woongedeelte, het eetgedeelte en de volledig ingerichte keuken met ontbijtbar opgaan in een leefruimte die het uitzicht maximaliseert van driedubbele vloer- tot plafonddeuren en ramen. De verbinding tussen buiten- en binnenruimte is naadloos met royale overdekte en onoverdekte terrassen - de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de golfbaan en de zuidwestkust van de Middellandse Zee. 

Elk van de woningen is afgewerkt met een zeer hoge standaard, passend bij een eigendom van dit kaliber met porseleinen vloeren en neutrale tinten en texturen, waardoor de eigenaar de ruimte kan personaliseren om de perfecte woonomgeving te creëren. Ruime slaapkamers profiteren van inbouwkasten. De master suite heeft een inloopkast en een mooie eigen badkamer. Buiten verzorgde tuinen omhullen een privézwembad in sommige panden - een plek om af te koelen na een partijtje tennis of een dag op de golfbaan.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Bar
 • Dichtbij voorzieningen
 • Inbouwkasten
 • Inloopkast
 • Overdekt terras
 • Privé tuin
 • Terras
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand
 • Zeezicht