Finca te koop in La Xara / Spanje #44517

€ 1.290.000
Finca te koop in La Xara Uniek landgoed, dat ongeveer 250 jaar geleden is ontstaan. Eerst bouwden de naburige boeren een kleine kapel (Ermita) en een bijbehorend huis met een waterput en een broodoven, waar ze samenvloeiden hun brood en bakwaren bakten. Rond 1920 kocht een rijke familie van kooplieden en opgebouwde hele landgoed en verbouwde het tot hun jachtverblijf in kasteelachtige stijl. Later was het eigendom van twee andere families die het voortdurend onderhielden en uitbreidden. In 1999 werd het gekocht door de huidige eigenaren en in 2000 volledig gerenoveerd, waarbij de centrale verwarming op gas werd geïnstalleerd die voorheen het hele huis verwarmden, en in hetzelfde jaar een nieuwe visvijver en een enorme garage gebouwd. Tot op de dag van vandaag zijn de finca en het hele pand voortdurend geproduceerd en up-to-date gehouden, meest recentelijk in werd het hele alarmsysteem vernieuwd met een directe verbinding met de veiligheidsdienst en de politie, en er werd een nieuw camerasysteem geïnstalleerd om alles op afstand te controleren (bijv. toegangspoort) en te observeren. De woning is ideaal voor golfers die elke dag toegang hebben tot de 27-holes golfbaan die bijna voor de deur ligt, een familie golfaandeel kan overgenomen worden. Indeling van het hoofdhuis: 4 woonkamers met open haard, 1 ontbijtkamer met open haard, 1 berging, 1 bar met toonbank, 5 slaapkamers, 4 badkamers, 1 keuken, 1 buitenkeuken met hout-pizza-broodoven, 1 puthuis, 1 wasruimte. Zomerkeuken: 1 bar, Ruimte voor koelkast en bierdispenser incl. gootsteen – sanitair aansluiting. Twee garages, een met plaats voor 3 auto's en een met plaats voor 10 auto's. Beide garages hebben een gemeenschappelijke voorkant, zijn naast elkaar gebouwd en intern met elkaar verbonden. Aparte gebouwen: 1 pomphuis met elektrische installatie, 1 pomphuis met waterval, 1 werktuigenberging, 1 stookruimte, 1 stal voor kleinvee. Wellness voorziening: Verwarmd zwembad van 9x4m met een groot terras, kinderbad in het park met een waterval, buitensauna met glazen pui (finse en stoom), douchehuis met douche en stoom, extra buitendouche, jacuzzi voor 6 personen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44517
Prijs
€ 1.290.000
Type woning
Finca
Plaats
La Xara
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
565m²
Oppervlakte perceel
6863m²

Finca te koop in La Xara

Uniek landgoed, dat ongeveer 250 jaar geleden is ontstaan. Eerst bouwden de naburige boeren een kleine kapel (Ermita) en een bijbehorend huis met een waterput en een broodoven, waar ze samenvloeiden hun brood en bakwaren bakten. Rond 1920 kocht een rijke familie van kooplieden en opgebouwde hele landgoed en verbouwde het tot hun jachtverblijf in kasteelachtige stijl. Later was het eigendom van twee andere families die het voortdurend onderhielden en uitbreidden. In 1999 werd het gekocht door de huidige eigenaren en in 2000 volledig gerenoveerd, waarbij de centrale verwarming op gas werd geïnstalleerd die voorheen het hele huis verwarmden, en in hetzelfde jaar een nieuwe visvijver en een enorme garage gebouwd. Tot op de dag van vandaag zijn de finca en het hele pand voortdurend geproduceerd en up-to-date gehouden, meest recentelijk in werd het hele alarmsysteem vernieuwd met een directe verbinding met de veiligheidsdienst en de politie, en er werd een nieuw camerasysteem geïnstalleerd om alles op afstand te controleren (bijv. toegangspoort) en te observeren.

De woning is ideaal voor golfers die elke dag toegang hebben tot de 27-holes golfbaan die bijna voor de deur ligt, een familie golfaandeel kan overgenomen worden.

Indeling van het hoofdhuis: 4 woonkamers met open haard, 1 ontbijtkamer met open haard, 1 berging, 1 bar met toonbank, 5 slaapkamers, 4 badkamers, 1 keuken, 1 buitenkeuken met hout-pizza-broodoven, 1 puthuis, 1 wasruimte. Zomerkeuken: 1 bar, Ruimte voor koelkast en bierdispenser incl. gootsteen – sanitair aansluiting.

Twee garages, een met plaats voor 3 auto's en een met plaats voor 10 auto's. Beide garages hebben een gemeenschappelijke voorkant, zijn naast elkaar gebouwd en intern met elkaar verbonden.

Aparte gebouwen: 1 pomphuis met elektrische installatie, 1 pomphuis met waterval, 1 werktuigenberging, 1 stookruimte, 1 stal voor kleinvee.

Wellness voorziening: Verwarmd zwembad van 9x4m met een groot terras, kinderbad in het park met een waterval, buitensauna met glazen pui (finse en stoom), douchehuis met douche en stoom, extra buitendouche, jacuzzi voor 6 personen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Alarminstallatie
 • BBQ
 • Buiten Keuken
 • Centrale verwarming
 • Dichtbij voorzieningen
 • Garage
 • Jacuzzi
 • Opslagruimte
 • Orientatie Zuid
 • Sauna
 • Terras
 • Verwarmd zwembad
 • Vlakbij golfbaan
 • Volledig gerenoveerd