Huis verkopen in Spanje

Bent u eigenaar van een woning aan de Costa Blanca en denkt u erover om uw huis of villa te verkopen? Of heeft u uw woning aan de Costa Blanca al een tijd te koop staan, maar bent u er niet in geslaagd om een koper te vinden. Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Ter uitbreiding van ons woningaanbod zoeken wij huizen en villa's in de regio Denia, Jávea, Moraira, Benissa, Calpe en Altea. Heeft u een oud authentiek Spaans huis, dan hebben wij zelfs de mogelijkheid om uw huis met een compleet renovatieplan aan te bieden.

Na een inspectie van uw huis of villa ontvangt u van ons een duidelijk advies over de reële verkoopprijs die wij in gedachten hebben. Wanneer u daarmee akkoord gaat, kunnen we aan de slag.

We starten met het maken van representatieve foto’s (en eventueel een videofilm) van uw huis of villa en plaatsen deze samen met de kenmerken en een omschrijving van de woning op onze website. Tevens zal uw woning in de etalage van onze makelaardij in Javea gepresenteerd worden.

Onze klanten komen hoofdzakelijk uit Nederland, België, Engeland en Duitsland. Door de geoptimaliseerde vindbaarheid van onze website in Nederland, België, Duitsland en Spanje kunt u erop rekenen dat geïnteresseerden in uw type huis of villa uw woning online zullen vinden.

Behalve het succesvol presenteren en promoten van uw huis of villa, is een professionele begeleiding tijdens bezichtigingen een belangrijk vervolg. Kennis van de omgeving is hierbij belangrijk en die kennis hebben wij. Bovendien spreken wij Nederlands, Duits, Engels en Spaans.

In een kort gesprek vertellen wij u graag wat PrimaVillas allemaal voor u kan betekenen om uw woning in de huidige markt te kunnen verkopen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld onroerend goed met het certificaat Safe Purchase Guarantee, uitgegeven door Caser, een grote Spaanse verzekeringsmaatschappij. Dit certificaat geeft uw huis of villa toegevoegde waarde en aan de koper 20 jaar lang extra zekerheid.