Penthouse te koop in Denia / Spanje #47070

€ 335.000 € 365.000
Penthouse te koop in Denia  Deze woning bevindt zich op de eerste verdieping van een huis dat bestaat uit vier volledig onafhankelijke huizen, twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Het heeft toegang via een eigen buitentrap vanaf het gemeenschappelijke perceel. Voor de hoofdingang hebben we een klein terras dat toegang biedt tot het huis. Deze bestaat uit een hal, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 1 toilet, woonkamer met open haard, balkon en terras met prachtig uitzicht op zee in de eerste lijn. Het is onlangs gerenoveerd en biedt uitstekende kwaliteiten en veel comfort. De situatie is uniek en bevoorrecht. De buitenkant bestaat uit de binnenplaats en een eigen uitgang naar het strand, dit zijn allemaal gemeenschappelijke ruimtes voor de vier huizen waaruit dit pand bestaat. Het kan gezegd worden dat het komt met zijn stukje Middellandse Zee.  Maak van de gelegenheid gebruik om aan het strand te wonen. U hoeft de handdoeken niet mee te nemen, u bent al thuis! De woning ligt op twee stappen van het strand Les Deveses. Slechts 5 km van Golf in Oliva en Els Poblets. Dénia ligt op 12 km afstand. Het winkelcentrum in Ondara ligt op slechts 8 km afstand. De internationale luchthavens van Valencia en Alicante liggen respectievelijk op 98 en 105 km afstand. Open haard, vloerverwarming in keuken en grote badkamer, elektrische centrale verwarming, uitzicht op zee, toegang tot het strand, eigen trap, balkon, moderne en uitgeruste keuken, ruime gemeenschappelijke ruimtes , A/C, parkeerplaats, dubbele beglazing, uitzicht op zee, etc. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47070
Prijs
€ 335.000
Type woning
Penthouse
Plaats
Denia
Wijk
Deveses
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
114m²
Oppervlakte perceel
1297m²

Penthouse te koop in Denia 

Deze woning bevindt zich op de eerste verdieping van een huis dat bestaat uit vier volledig onafhankelijke huizen, twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Het heeft toegang via een eigen buitentrap vanaf het gemeenschappelijke perceel. Voor de hoofdingang hebben we een klein terras dat toegang biedt tot het huis. Deze bestaat uit een hal, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 1 toilet, woonkamer met open haard, balkon en terras met prachtig uitzicht op zee in de eerste lijn. Het is onlangs gerenoveerd en biedt uitstekende kwaliteiten en veel comfort. De situatie is uniek en bevoorrecht. De buitenkant bestaat uit de binnenplaats en een eigen uitgang naar het strand, dit zijn allemaal gemeenschappelijke ruimtes voor de vier huizen waaruit dit pand bestaat. Het kan gezegd worden dat het komt met zijn stukje Middellandse Zee. 

Maak van de gelegenheid gebruik om aan het strand te wonen. U hoeft de handdoeken niet mee te nemen, u bent al thuis! De woning ligt op twee stappen van het strand Les Deveses. Slechts 5 km van Golf in Oliva en Els Poblets. Dénia ligt op 12 km afstand. Het winkelcentrum in Ondara ligt op slechts 8 km afstand. De internationale luchthavens van Valencia en Alicante liggen respectievelijk op 98 en 105 km afstand. Open haard, vloerverwarming in keuken en grote badkamer, elektrische centrale verwarming, uitzicht op zee, toegang tot het strand, eigen trap, balkon, moderne en uitgeruste keuken, ruime gemeenschappelijke ruimtes , A/C, parkeerplaats, dubbele beglazing, uitzicht op zee, etc.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Balkon
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Openhaard
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gemeubileerd
  • Zeezicht