Bungalow te koop in Denia / Spanje #47067

€ 431.000
Nieuwe ontwikkeling, herenhuizen met twee en drie slaapkamers Groot centraal zwembad met speeltuin, dubbele parkeerplaats in alle herenhuizen. Lichte woonkamer met open keuken met kookeiland en inclusief gratis badkamer. Directe uitgang vanuit de eetkamer met dubbele deur naar de privétuin, met variabele buitenruimtes afhankelijk van het perceel. Bovenverdieping met twee grote slaapkamers en volledige en-suite badkamers. Privéterras in de hoofdslaapkamer en volledig privésolarium op de bovenste verdieping met een verhard gedeelte en een grasveld. Uitzicht op de berg, minder dan 5 minuten naar het centrum en alle voorzieningen. Geasfalteerde en verlichte straten. Het wordt aanbevolen om te bezoeken. De jachthaven heeft een typisch mediterraan klimaat, met milde winters en matig hete zomers, met bijna 300 dagen zon per jaar.  De stranden zijn bekroond met de blauwe vlag van de Europese Unie, een garantie voor reinheid, waterkwaliteit en betere dienstverlening. Een prachtig land aan de Costa Blanca, gastvrij en vrolijk, om te genieten van de zon, het strand, de natuur, het spectaculaire landschap, een rijk en gevarieerd gastronomisch aanbod, sport, cultuur, volksfeesten en entertainment. Een plek om te wonen, ver van de gewone plekken, om nieuwe emoties te ervaren. 2 of 3 slaapkamers. 2 of 3 badkamers, waarvan één en suite. Open keuken en ruime woonkamer. Terras met prachtig uitzicht op de omgeving. Gemeenschappelijke ruimtes en gemeenschappelijk zwembad. Parkeerplaats voor 2 voertuigen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47067
Prijs
€ 431.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
180m²
Oppervlakte perceel
157m²

Nieuwe ontwikkeling, herenhuizen met twee en drie slaapkamers

Groot centraal zwembad met speeltuin, dubbele parkeerplaats in alle herenhuizen. Lichte woonkamer met open keuken met kookeiland en inclusief gratis badkamer. Directe uitgang vanuit de eetkamer met dubbele deur naar de privétuin, met variabele buitenruimtes afhankelijk van het perceel. Bovenverdieping met twee grote slaapkamers en volledige en-suite badkamers. Privéterras in de hoofdslaapkamer en volledig privésolarium op de bovenste verdieping met een verhard gedeelte en een grasveld. Uitzicht op de berg, minder dan 5 minuten naar het centrum en alle voorzieningen. Geasfalteerde en verlichte straten. Het wordt aanbevolen om te bezoeken. De jachthaven heeft een typisch mediterraan klimaat, met milde winters en matig hete zomers, met bijna 300 dagen zon per jaar. 

De stranden zijn bekroond met de blauwe vlag van de Europese Unie, een garantie voor reinheid, waterkwaliteit en betere dienstverlening. Een prachtig land aan de Costa Blanca, gastvrij en vrolijk, om te genieten van de zon, het strand, de natuur, het spectaculaire landschap, een rijk en gevarieerd gastronomisch aanbod, sport, cultuur, volksfeesten en entertainment. Een plek om te wonen, ver van de gewone plekken, om nieuwe emoties te ervaren. 2 of 3 slaapkamers. 2 of 3 badkamers, waarvan één en suite. Open keuken en ruime woonkamer. Terras met prachtig uitzicht op de omgeving. Gemeenschappelijke ruimtes en gemeenschappelijk zwembad. Parkeerplaats voor 2 voertuigen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Afgesloten complex
 • Badkamer en-suite
 • Bergzicht
 • Carport
 • Dichtbij voorzieningen
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Omheind terrein
 • Parkeerplaatsen
 • Privé tuin
 • Speeltuin
 • Terras
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand