Villa te koop in Benitachell / Spanje #44525

€ 3.580.000
Deze zeer ruime villa is gelegen op een van de meest unieke plekken op de Cumbre del Sol biedt prachtige uitzichten over zee.  De villa is verdeeld over 3 verdiepingen. Op de bovenste verdieping bevinden zich 4 tweepersoons slaapkamers met elk hun eigen badkamer en suite en de hoofdslaapkamer met kleedruimte en badkamer en suite. Alle slaapkamers hebben direct toegang tot het ruime terras wat zich op deze verdieping bevindt. Tevens is er een aparte lounge welke dient als televisie ruimte. Op de algemene leef verdieping bevinden zich een zeer ruime salon met eethoek, een volledig ingerichte moderne open keuken, een tweepersoons slaapkamer met badkamer en suite, een gastentoilet en een wasruimte. In de onderbouw van deze villa is een ruimte beschikbaar van 100 m2 welke voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden. Naast het ruime deels overdekte terras met zwembad wordt de villa opgeleverd met een onderhoudsvriendelijke Mediterranen tuin. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44525
Prijs
€ 3.580.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
6
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
1147m²
Oppervlakte perceel
2393m²

Deze zeer ruime villa is gelegen op een van de meest unieke plekken op de Cumbre del Sol biedt prachtige uitzichten over zee. 

De villa is verdeeld over 3 verdiepingen. Op de bovenste verdieping bevinden zich 4 tweepersoons slaapkamers met elk hun eigen badkamer en suite en de hoofdslaapkamer met kleedruimte en badkamer en suite. Alle slaapkamers hebben direct toegang tot het ruime terras wat zich op deze verdieping bevindt. Tevens is er een aparte lounge welke dient als televisie ruimte. Op de algemene leef verdieping bevinden zich een zeer ruime salon met eethoek, een volledig ingerichte moderne open keuken, een tweepersoons slaapkamer met badkamer en suite, een gastentoilet en een wasruimte. In de onderbouw van deze villa is een ruimte beschikbaar van 100 m2 welke voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden. Naast het ruime deels overdekte terras met zwembad wordt de villa opgeleverd met een onderhoudsvriendelijke Mediterranen tuin.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.