Villa te koop in Benitachell / Spanje #44465

€ 2.621.555
Villa Llorença gelegen in Jazmines Residential Estate, aan de Costa Blanca Een residentiële ontwikkeling bestaande uit grote percelen met grandioze villa's en prachtig aangelegde tuinen, woningen gebouwd volgens specificatie, elk een getrouwe weerspiegeling van de persoonlijkheid van de eigenaren, de essentie van de omgeving en uitzicht op zee dat het gebied geniet. Een villa met een zorgvuldig ontworpen opeenvolging van binnen- en buitenruimtes die alle onmisbare kenmerken van een gezinswoning bevat. Een op maat gemaakt huis op één verdieping met drie verschillende secties die het gebouw aanpassen aan de helling van het perceel en vanuit het hele huis uitzicht op zee bieden.  Het huis is opgedeeld in twee duidelijk herkenbare vleugels die te onderscheiden zijn als dag- en nachtgedeelte. Bij binnenkomst van het huis kan men de prachtige hal bewonderen en de uitgestrektheid van glas die ons verbindt met het buitenleven en de zee. De linkervleugel van het huis is bestemd voor gebruik overdag, met in het midden een ruime woon- en eetkamer die parketvloeren combineert met muren in nudetinten en wit. Grenzend aan de woonkamer vinden we de keuken: een ruime en lichte kamer met hoogglans gelakte kasten, voorzien van een centraal eiland met daarin de kookplaat; het werkblad dat zich uitstrekt vanaf het eiland is ideaal als ontbijtbar of eettafel voor maaltijden onderweg. De keuken sluit aan op een veranda met een heerlijke zithoek en geeft toegang tot het open terras met het zwembad en de barbecue.  Het terras is een wezenlijk onderdeel van de woning en is voorzien van een technologische houten vloer "Visendum", die ook rondom het huis doorloopt. Het breedste gedeelte van het terras en het intens blauwe zwembad grenzen aan de linkervleugel van de villa, strategisch gelegen om te genieten van een prachtig uitzicht op zee. De barbecue is compleet met een eethoek in de buitenlucht, zodat u kunt genieten van de privileges van het mediterrane klimaat. Terug in het huis kunnen we ons nu concentreren op de rechtervleugel waar de slaapkamers zich bevinden, een ruimte verdeeld in twee niveaus. Het eerste niveau beschikt over een ruime zithoek, ingericht om te passen bij de hoofdlounge en leidt naar de hoofdslaapkamer. De hoofdslaapkamer bestaat uit drie grote onderling verbonden kamers: de slaapkamer met toegang tot het terras, de badkamer met een bubbelbad en een inloopkast. Het tweede niveau bestaat uit drie slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer en twee met directe toegang tot het terras en een prachtig uitzicht op zee. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44465
Prijs
€ 2.621.555
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
6
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
697m²

Villa Llorença gelegen in Jazmines Residential Estate, aan de Costa Blanca

Een residentiële ontwikkeling bestaande uit grote percelen met grandioze villa's en prachtig aangelegde tuinen, woningen gebouwd volgens specificatie, elk een getrouwe weerspiegeling van de persoonlijkheid van de eigenaren, de essentie van de omgeving en uitzicht op zee dat het gebied geniet. Een villa met een zorgvuldig ontworpen opeenvolging van binnen- en buitenruimtes die alle onmisbare kenmerken van een gezinswoning bevat. Een op maat gemaakt huis op één verdieping met drie verschillende secties die het gebouw aanpassen aan de helling van het perceel en vanuit het hele huis uitzicht op zee bieden. 

Het huis is opgedeeld in twee duidelijk herkenbare vleugels die te onderscheiden zijn als dag- en nachtgedeelte. Bij binnenkomst van het huis kan men de prachtige hal bewonderen en de uitgestrektheid van glas die ons verbindt met het buitenleven en de zee. De linkervleugel van het huis is bestemd voor gebruik overdag, met in het midden een ruime woon- en eetkamer die parketvloeren combineert met muren in nudetinten en wit. Grenzend aan de woonkamer vinden we de keuken: een ruime en lichte kamer met hoogglans gelakte kasten, voorzien van een centraal eiland met daarin de kookplaat; het werkblad dat zich uitstrekt vanaf het eiland is ideaal als ontbijtbar of eettafel voor maaltijden onderweg. De keuken sluit aan op een veranda met een heerlijke zithoek en geeft toegang tot het open terras met het zwembad en de barbecue. 

Het terras is een wezenlijk onderdeel van de woning en is voorzien van een technologische houten vloer "Visendum", die ook rondom het huis doorloopt. Het breedste gedeelte van het terras en het intens blauwe zwembad grenzen aan de linkervleugel van de villa, strategisch gelegen om te genieten van een prachtig uitzicht op zee. De barbecue is compleet met een eethoek in de buitenlucht, zodat u kunt genieten van de privileges van het mediterrane klimaat. Terug in het huis kunnen we ons nu concentreren op de rechtervleugel waar de slaapkamers zich bevinden, een ruimte verdeeld in twee niveaus. Het eerste niveau beschikt over een ruime zithoek, ingericht om te passen bij de hoofdlounge en leidt naar de hoofdslaapkamer. De hoofdslaapkamer bestaat uit drie grote onderling verbonden kamers: de slaapkamer met toegang tot het terras, de badkamer met een bubbelbad en een inloopkast. Het tweede niveau bestaat uit drie slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer en twee met directe toegang tot het terras en een prachtig uitzicht op zee.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

 • Airconditioning
 • Alarminstallatie
 • BBQ
 • Dichtbij voorzieningen
 • Elektrische luiken
 • Glasvezel Internet
 • Inloopkast
 • Internet
 • Irrigatie systeem
 • Raam luiken
 • Speeltuin
 • Terras
 • Triple glas
 • Tripple glas
 • Video bewaking
 • Vlakbij de haven
 • Vlakbij golfbaan
 • Vlakbij het strand
 • Zeezicht