Appartement te koop in Benissa / Spanje #43756

€ 350.000
Appartement te koop in Benissa met panoramisch uitzicht op Calpe Zicht op het stadscentrum met eersteklas afwerking en alle gemakken van een modern en goed uitgerust appartement. Bij de ingang van het appartement is er een grote hal met toegang tot de woonkamer, gastentoilet en gangen naar het slaapgedeelte. Het appartement bestaat uit een grote woonkamer met volledig ingerichte keuken, koelkast, vaatwasser, magnetron en oven, tevens is er naast de keuken een wasruimte waar u de wasmachine kunt vinden en droger. De woonkamer is opgedeeld in twee ruimtes, het eetgedeelte naast de keuken en het woongedeelte met een grote bank met vijf stoelen en twee losse fauteuils, daarnaast is er een groot raam waardoor je natuurlijk licht en zon hebt dag. Vanuit de woonkamer is er een deur met toegang tot een indrukwekkend terras met een oppervlakte van circa 80 vierkante meter en met buitengewoon panoramisch uitzicht. Naast de woon-eetkamer is er een kamer die momenteel in gebruik is als kantoor met directe toegang naar het terras, naast dit kantoor bevindt zich de hoofdslaapkamer met een grote kledingkast en een ruime badkamer met douche. Ook vanuit de hal hebben we toegang tot een tweede gedeelte van de slaapkamers waar we een praktische woonkamer vinden voor privégebruik van de slaapkamers, naast bij deze woonkamer bevinden zich de rest van de slaapkamers, in totaal 3 van hen allemaal met eigen badkamer met douche en een daarvan wordt momenteel gebruikt als gym. Bij de prijs van deze woning is ook een grote garage inbegrepen met capaciteit voor drie voertuigen en waarin we ook een toilet kunnen vinden. Het wordt aanbevolen om het pand te bezoeken om de charme van dezelfde te kunnen waarderen en om de ongelooflijk afgewerkte exemplaren te zien. Het appartement is voorzien van airconditioning met warmtepomp, domotica systeem, alarm, marmeren vloeren behalve in de slaapkamers die natuurlijke houten parkvloeren hebben. Bezoek dit appartement en geniet ervan. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#43756
Prijs
€ 350.000
Type woning
Appartement
Plaats
Benissa
Wijk
Avenida de Alcudia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
260m²

Appartement te koop in Benissa met panoramisch uitzicht op Calpe

Zicht op het stadscentrum met eersteklas afwerking en alle gemakken van een modern en goed uitgerust appartement. Bij de ingang van het appartement is er een grote hal met toegang tot de woonkamer, gastentoilet en gangen naar het slaapgedeelte. Het appartement bestaat uit een grote woonkamer met volledig ingerichte keuken, koelkast, vaatwasser, magnetron en oven, tevens is er naast de keuken een wasruimte waar u de wasmachine kunt vinden en droger. De woonkamer is opgedeeld in twee ruimtes, het eetgedeelte naast de keuken en het woongedeelte met een grote bank met vijf stoelen en twee losse fauteuils, daarnaast is er een groot raam waardoor je natuurlijk licht en zon hebt dag. Vanuit de woonkamer is er een deur met toegang tot een indrukwekkend terras met een oppervlakte van circa 80 vierkante meter en met buitengewoon panoramisch uitzicht.

Naast de woon-eetkamer is er een kamer die momenteel in gebruik is als kantoor met directe toegang naar het terras, naast dit kantoor bevindt zich de hoofdslaapkamer met een grote kledingkast en een ruime badkamer met douche. Ook vanuit de hal hebben we toegang tot een tweede gedeelte van de slaapkamers waar we een praktische woonkamer vinden voor privégebruik van de slaapkamers, naast bij deze woonkamer bevinden zich de rest van de slaapkamers, in totaal 3 van hen allemaal met eigen badkamer met douche en een daarvan wordt momenteel gebruikt als gym. Bij de prijs van deze woning is ook een grote garage inbegrepen met capaciteit voor drie voertuigen en waarin we ook een toilet kunnen vinden. Het wordt aanbevolen om het pand te bezoeken om de charme van dezelfde te kunnen waarderen en om de ongelooflijk afgewerkte exemplaren te zien. Het appartement is voorzien van airconditioning met warmtepomp, domotica systeem, alarm, marmeren vloeren behalve in de slaapkamers die natuurlijke houten parkvloeren hebben. Bezoek dit appartement en geniet ervan.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Balkon
  • Dichtbij voorzieningen
  • Domotica systeem
  • Garage
  • Gastentoilet
  • Kantoor
  • Lift
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gemeubileerd
  • Warmte pomp
  • Zeezicht